Anotace: Víra v život je tak krásná, natěšená, masivní a vykrmená, city nejkřehčími, spících.
Sbírka: Probuzení
Nezapomenu
jaké je být člověkem
věřila jsem tomu
To lidství rostlo životem
hloubilo se zakořeňovalo
až mě zavřelo a uvěznilo
v roli člověka
Naučené chování i pocity
naučená víra
i strach ze smrti
Unikám z iluze toho
co jsem znala přijímala
chtěla nechtěla
Nikdy nezapomenu
ale už neuvěřím!