Stelo!
Moje milá Stelo,
má dosud nenarozená dcero.
Až ti bude někdy smutno a budeš se cítit bezradná,
přísahám, že tu budu pro tebe!
Nebudu běhat po supermarketu, to je pakárna,
raději si spolu zahrajeme squash a v baru si zatančíme do rána!
Budeš krásná a milá a úžasná,
přeji si ti dát nejvíc lásky a před mužskýma dávat moudré rady..
Musím ti teď proto vybrat hrdého otce,
který tě bude mít rád tak moc, jako mě a jako já tebe :)
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44, Papagena
Komentáře (2)
Komentujících (2)