Anotace: Základní povolená výbava je předem daná, jakýkoliv nadstandart vás vyloučí z rámce společenství druhu.
Sbírka: Probuzení
Nechápou
Nechápou situaci
vnitřní podstatu věcí
všech skutků a dějů
úkladů směrů
Nevidí záměr konání
co redy je a co zavání
nechápou vůbec nic
vznikli tu na zemi z opic
Jsou stále mimo
ve všem a vždycky
skládají v hromadu
útržky cucky lží
A věří a věří!
Nechápou smysl bytí
jak tvoří se čas
co vložený v nás letí!