Kazisvěti
Odejděte zpět do tlamy Času snové
Vy, jež zlámali jste ručky hodinové
A nad oblaka vznesli se na ocelových křídlech
Létat chcete, však v chůzi vytrácí se dech
Odejděte pryč, vy lesních duchů žháři
Vy, jež pro bohy jste zatracení lháři
Jež duše jste zaprodali za betonový kraj
A jež vykáceli jste posvátný háj
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
Komentáře (0)