Anotace: o čem to vlastně je...
*
Namaluj sen
štětec a paletu
namaluj vítr
nabezrámu plátno
sen
a maluj dál
moře vůni slanou
splývavý pohyb chaluh
a nehnutou pevnost korálových skal
střelhbitou rychlost ryb
a ladnou krásu delfínů
lom světel pod vodou
i lenivý klid mělčin
sen
maluješ touhu
na mýdlovou bublinu představ
s duhovým lomem vzdušných vírů
rozmazaných až do nevidět
vidí je jen ten
zelené a naopak hladké
kdo zná zároveň ano i ne
kdo umí jsem i nejsem
snít
žíně mám teď ještě snivou paletu...
29.03.2016 23:06:50 | enigman
No jo tvoje poloha je zvláštní směs reality a představ... já jsem holt! kousem jinde...
30.03.2016 00:00:45 | aravara
...to je přenádherný:-) byť nevidím, dokáži si to posvým i představit:-) St
29.03.2016 21:29:16 | tvořilka
Že se ti to takhle jeví
asi spousta lidí neví
nemám ani slovo proti.
Docela mi to lichóti...
30.03.2016 00:04:04 | aravara