Vesmír
Vesmír není, je to něco jiné
nemít domov, nezdá se tam divné
matematik marní čas (promine)
logické je, že si teď odplivne
číslo jedna klonů má bezpočet
rovněž nula, pochop to, kdo můžeš
černé díře kdo bys´ chtěl poroučet
systémově, k smíchu dopomůžeš
představou půd kdes´ na konci světa
vesmír není, je to všechno jiné
rovnic týchž hrob, dějství bez libreta
kalkul je šum, informační, jihne
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Nikita44, Amonasr, Móny, enigman, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)