Čas
Anotace: ...v pravý okamžik..
Čas minulých životů
čas přítomné reality
čas budoucích návratů
z času fidelity
čas minulých zásad
čas přítomné orby
čas budoucích představ
básnické tvorby
čas minulých vět
čas přítomného souvětí
čas,kdy tvůj svět
z budoucnosti přiletí
čas přítomné milosti
čas psaný za minulostí
čas vysněné budoucnosti
čas určený do věčnosti
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, Nikita44, knihomolka
Komentáře (0)