Přímý pád
Anotace: Protipóly života...
Tak jako stíny jdou,
na vrcholu štěstí vznáším se.
Kdepak vrchol, co je to?
I tam je až moc hlíny.
Špičatá jehla, která tě pádem jistí.
Tak nějak jistě.
Neplakej.
Vstaň. Země je kulatá,
každý výběžek vrátí tě zpět.
Na rodnou zemi. Dopadneš
na pýchu a
vzneseš se na výběžek moudrosti.
Snad.
A tam tě potká štěstí.
Pořád dokola.
Taková je to zábava.
Člověče, tak držím ti pěsti!
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Frr
Komentáře (0)