Mé dny
Dny jaksi prázdné zdají se,
bez činnosti, bez nějaké motivace.
Ručička závodí již nespočtné kolo
a neúnavně dělí vše v půl.
Zdráhám se, byť na druhé straně jsem,
vkročit mezi vás všechny.
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, LaPetiteMort, Jin&Jang, Móny, Mácha
Komentáře (4)
Komentujících (3)