Říkejme tomu třeba život
Anotace: Kontrasty jdou ruku v ruce životem.
Multikulturní maniaci.
I lidé bez duše.
Kontrast.
/Srdce na cestě, kluše./
Tak nějak se vám to vymklo z rukou.
Nemyslíte?
Ale ano, myslíte.
Všichni utíkáme před mukou.
Utíkáme rychle,
rychleji než kdokoli jiný.
Ale než čas?
To ne. Nemyslíte?
Však jeden z oceli a druhý z hedvábí.
Kdo ví, jak to je, kdo z nás se mýlí.
Pořád jen podporujeme názory.
Bú.
Teď mě ukamenujete, beztak zavřete závory.
Tak nějak koloběh (bez)ponaučení.
Prý se tomu říká chyba.
Nemyslíte?
(Ne)myslíte?
Ne.
Říkejme tomu třeba život.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
Komentáře (0)