život ? Bůh ?
Anotace: Maskér, divák, herec, rejža...
Je Jako mrtvola
Hraje to fakt dobře
Pomohl jsem mu, jsem maskér a tvůrce realistických efektů
Maskuji život
Kdo jsem ?
Scénárista, režisér
Herec divák
A v jednom filmu
Stále jsem to já
Jenže já nejsem
Definice mě zabije.
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Jort
Komentáře (0)