Anotace: E-mail.
broučkový bubák a pak žena...zvláštní spojení :-)
Trpělivost není vše,ale dobrý začátek...rozkvetlá beruško :-)
17.04.2016 21:15:03 | Danger
Proradný chtíč, budí si a tepe do pohlednic
..které tak rádi čteme..
Někdy málo stačí si jen tak říct
..nemám teď nic a chci trochu víc...
Polhedy, blouznění, pohlazení, někdy trochu zprznit ..
už jsme velký na náhody
..nebrzdi..
12.04.2016 00:01:58 | Jin&Jang
Děkuji za návštěvu...
A. Brzdím, zatím, přece jen si připadám jako malá cácorka.
28.04.2016 20:14:53 | Berry