Prozřít
Je to krásné prozřít
je to příjemné
na místě pravdy pobýt
vrátit se do svých sfér
Je to vzácné prozřít
vyjimečné
odproštění tíhy světa
života lidského
vše skončilo bylo dosti
výsměšného!
Je to strašné prozřít
je to děsivé
duchovním peklem projít
vzbudit se v těle svém