Sbírka: Probuzení
Tolik jsem nechtěla
jen projít uličkou
objevit změněné
když člověk odejde
těžko se vrací
těžko se s životem
a lidmi obejme
silami nemrhá
city neutrácí
Těžko se navrátí
když tady není
s kořeny vyrvaný
v daleké zemi
v zemi tak vzdálené
a přitom blízké
jen přes plot
nakouknout
poprvé posté
stačí!
už bůh se mračí
Bůh se na tvou báseň vůbec nemračí. Je spokojený, když mu někdo kouká do zahrady. Jen koukej přes plot, koukej. Jdi blíž.
18.04.2016 08:57:42 | VEDz RVAHEs