Myslenka tulava
Anotace: Neutekaj,prosim.Uz kruhy jasne nosim.Z tmavych noci nespim.Na pusti byvam,smadom sa tyram.Obrucku ve...
Neutekaj,prosim.Uz kruhy jasne nosim.Z tmavych noci nespim.Na pusti byvam,smadom sa tyram.Obrucku vecnosti na prste mam.na tele na dusi,som samy sram.Neistota zvnutra ma smrtelne zerie,snad o nadej,snad o pravdu tisko si prosi.
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: Móny, Frr, Jin&Jang
Komentáře (0)