Anotace: Mudrci bez citu, mudrují v kokpitu a cit zas bez rozumu, vznáší se hlavou dolů
Sbírka: Probuzení
Iluzivní svět
Iluzivní světe
tak smutný když tě pochopím
zmizelo kouzlo spontálnosti náhody
byly to keci technické věci
přerody!
Jen rutina
co začíná končí
vítá se loučí prolíná
Iluzivní světe
tys prohrál a provalil se cele
vidím tvůj záměr
už nejdu s tebou do postele!