Anotace: Slezte ze svého klamného trůnu, byl vám podstrčen
Sbírka: Probuzení
Osud
Osud
to jsou průběžné
vnější zásahy
nic nezmohou
plány či úvahy
Osud
to je život řízený
ti nahoře hrajou
lidé tančí na Zemi
Osude drtíš
nech mě už být
jsem jiná, vzbuzená
a jinak chci žít
Ne jak si přeješ
či jaký je plán
jinak to vidím
a jinou chuť mám!
Osude zastav
dál sama chci jít
z iluze břemena
v pravosti dlít
Pochopit sám sebe vede k šílenému nadšení pro svůj osud.
06.05.2016 18:25:53 | VEDz RVAHEs