Najdu ji?
Jako lan v lese ranena,
hledam zpet cestu,
do teple naruce,
Tveho bezpeci.
Tam, kde cas,
bezi rychleji,
objeti hovori
a Ty...
Beze slov tancis,
v mrazivem ranu,
za deste hrajes mi,
nechodis spat.
Bolave srdce,
umyjes v rece,
ususis ve vetru,
v korunach.
Najdu ji?
Přečteno 439x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, Mácha, Jort, Jin&Jang, Malá mořská víla, poeta
Komentáře (8)
Komentujících (5)