Anotace: Člověk je schopen radosti a proto se raduje a rád, ale taky je schopen utrpení a proto trpí, ač nerad.
Sbírka: Probuzení
Děkuji ti Bože za ty dary
žes mě neopustil teď a tady
děkuji ti že si při mně stál
když mě do postele ďábel bral!
Děkuji ti že ses díval
a pohledem svým neuhýbal
díval si se pořád a budeš stále
jak krvácím do finále žití!
Není zbytí to zlé musí
s dobrým jiti za ruku