Kdo dlouho mešká s letem
tomu pak ztěžknou křídla
pak spoután hmotou světem
mizí v pozemská vřídla
Kdo příliš dává ztrácí
pořád se v čase vrací
ta síla z žití vzácná
tŕpytí se a je jasná
Tak utíkej co dá to
ať neztratíš své zlato
hlídej ho celým životem
buď sám sobě pilotem!
Jde o duchovní sféru,ne osudovou,"kdo příliš dává,ztrácí":znamená úbytek duch.sil určitými skutky a "buď sám sobě pilotem":zasahuj do svého duchovna,neztrácej,ušetři.:)
17.05.2016 13:27:13 | Móny