Obdivuji
Obdivuji
vyšší moc
genialitu
klaním se
tvůrčím silám
systému
projevu
beze slov
pravdivému
Tam lež
ani přetvářka
není
každý
potenciál
ihned zřejmý
tam
intrikovat nelze
vážení!
Obdivuji
práci s Duší
na Zemi