Větrné divadlo
Vítr mi vzal z mých plachet,
všechen cit a žal.
Divadlo rozbitých marionet,
všech principálů král.
Našel jsi šapitó hříchu,
nenajdeš zde lítost.
Sedíš, čekáš, vše v tichu,
toužíš poznat něžnost.
Žen, co díry od srdce,
vyrvali, děsivě, hrozně.
Hledaly svého vládce,
vladaře všech, jejich hlavně.
Vítr, co odsouvá oponu,
sedíš, čekáš, vše v tichu.
Nevěřím ti, pohlédnu,
umírám bez jediného dechu.
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, robbiP
Komentáře (0)