Anotace: ...
zeje kdesi za zornicí
ukrývá se v beztvarosti
svojí vlastní definicí
je v ohnisku pozornosti
zdržuje se výmluvami
proč tady a teď a zase
generuje sebeklamy
jenom aby prohlédla se
sama v sobě hlučně chodí
spíc při svojí tvořivosti
nikdy se snad neprobudí
její sny jsou skutečností (!)
No jo, tak tahle slečna ke mně chodívá zásadně neohlášená, akorát mám pocit, že jí to poslední dobou asi baví spíš jinde. Ale třeba se ještě někdy ukáže. Člověk nikdy neví, a to se mi na ní líbí asi ze všeho nejvíc…
06.06.2016 20:35:44 | Luky-33