Sbírka: Probuzení
Vypadla jsem z děje
jak z rozjetého vlaku
kutálím se po stráních
nedotčeného
Jsem tu sama
zbavená všech strachů
nevyřčeného
Dopadla jsem tvrdě
pěkně zabolelo
ale stálo za to
..světě nech si
to své zlato kočičí
já dojetím pláču ..křičím!