Sbírka: Probuzení
vzpomínka pravá
staví mě na nohy
cestami provází
archivní vědomí
prostoupí čirá
naděje laskavá
zrcadlo života
skutečnost
dávnou
odráží
zlatý prach do duše
na samé
její dno
usedá
a zůstává zraje
prožitek
ráje
vzpomínka
na spásu
milostivá