Anotace: ...
Nejsi a jsi a byl jsi
kdo a co a kdy
dělej a jdi a řeš
nahoru, doleva, doprava
ale běž
napříč samotou ticha
úsudek...
myšlenka...
touha...
vzpomínka
tohle je jediná odpověď.
Ztracen, nalezen, rozpuštěn
vlastní já není já
červená pulzující věc
zasažena křehce, neviditelně,
už neuteče, neutečeš
smích a pláč
konec a nový začátek
všechno
nic
znova pořád dokola.