Povaha
Anotace: ...každý má jinou..
Někdo má slunko v duši
jinému do ní prší
někdo kráčí buší
jiný létá na vankůši
někdo jazyk má jak kuši
jiný si rád zalenoší
ale oba,aniž tuší
životem svíci zháší
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Koala, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)