Treskot srdca
Anotace: kde stracas ja ....... ,ked nie si menim sa v chladnu kralovnu
V šumivom tichu
mam horké pery od ginu.
s vlasmi do pasu ledabolo len v tričku
pod zadok.v tom s pásikmi od teba.
hladím čas.
Umlčaná tvojim tichom,sklamaná diaľkou.
verím v nás.
Keby si tu bol patril by ti každý milimeter
horím zas.
Chodila som dnes po nábreží,dojatá.Tam.
kde tajne chodby vsiakli naše túžby.
https://youtu.be/DA2NjFS4JJM
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)