Anotace: @&@
PO(D)SVÍCENÍ a JELITA
průhledná ruka trhu
idejí
nabízí zájemcům v křiklavých dresech
příslušného davu
pozlátka vesměs marných nadějí
pestrá až přecházejí oči
čím lacinější zboží
z umělých náhražek čehokoli
tím výš se obrat točí
akce stíhá akci
oblafnout dá se nejen zažívání
mnou si ruce chlapci
z báječně placených think tanků
hlásných trub mamutích korporací
floskule vyrábí jak na běžícím páse
vykleští každou myšlenku
předhozenou mase
s pocitem sebejistým
že naivní prase všechno spase
než stane se ovarem či jelitem
těm
jimž zlaťáky hromadí se v kase
Praha, 22.7.2016
https://www.youtube.com/watch?v=lVgk7wYeZHw
je jeden problém a to ten...že naivní prase všechno spase...proč jeden koš dva hned vem a v rytmu hudby házej...všechny ty svinčíky zas sem...
23.07.2016 18:34:06 | Philogyny1
vykleští každou myšlenku...buhužel...tolik podob...zel...úsměv.děkuji za básnické ,,zamyšlení,,.z
23.07.2016 11:36:54 | zdenka