Věty
Anotace: Taková báseň, co vznikla cestou z Prahy do Norimberku při pohledu na dlouhou kolonu vozidel.
Sbírka:
Chvilky nevšednosti
Svět je moře naplněné větami
je plný slov
a rozlévá se nad námi
tonem' v něm
a ze všech možných vět
poskládáme celý širý svět.
Ticho není nedostatek slov
jen úleva
co jako šindel nebo krov
je součástí všech střech
a hudba ticha nevezme si zpět
co dal ti celý širý svět.
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)