Rodokmen a divizna
Anotace: ...gen v květu...
Neměř penězi splněné úkoly
nebudeš vítězit to už znáš ze školy
v genu máš zasazen čárový kód
nezanést rodokmen kalností vod
Královská svíce na kašel neduhy
ochrání srdce v nápoji od duhy
chrapot,kašel,astma,záněty průdušek
napij se a poznáš její účinek
Komentáře (0)