Aktuálně
Anotace: Jedna aktuální...
Klik, klik, klik.
Klikají prsty na displeji
hnány touhou a naději
na zahnání prázdnoty.
Tik, tik, tik.
Tikají hodiny bez čislic
na míru poháněny z plic,
přitom stěží hodnoty.
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: MA t HA
Komentáře (0)