Poukázka s úsměvem
padám do hloubky pochopení
někdy proti větru
tíha myšlenek
na bedrech neocení
poukázku s úsměvem
protože v dešti
nejde vidět,
že brečíme
omámeni dobou
v oparu budoucnosti
který jednou provždy
zůstane snem
vstávám znovu
každý den
usmívám se
na lidi dokola
a předstírám,
že neznám bolest
lhát mi jde líp
než vysvětlovat
pár kapek rozumu
smísit s citem
topit se ve vakuu
a věřit,
že naděje umírá poslední
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Marsinka, Nikita44, roztoč_v_mé_hlavě
Komentáře (2)
Komentujících (2)