The day after tomorrow
Anotace: V překladu pozítří, ale v angličtině je víc vidět, jak abstraktní je to pojem.
Malý chlapec na strom zírá,
v očích se mu zračí víra.
Víra v kouzla, v zázraky,
v princezny a ve draky.
Tím pohledem lesa ptá se,
jestli slunce vyjde zase.
Co je to, to věčné: „Zítra!"
To je nějaká tajná šifra?
Komentáře (1)
Komentujících (1)