Smutný maraton...
Běžíš maraton života,
Ne, nekoukej za sebe,
Vždyť tě všichni předběhnou,
Víš, že jsou rychlejší.
Dech ti stačí, sám se divíš,
Nohy kmitají přirozeně,
Bez bolesti v nich.
Srdce ti bije, ne nějak divěji než obvykle.
Vidíš cíl, a to se ti líbí.
Je to, co tě nutí se snažit a běžet dál.
Musíš se usmívat,
Vzpomínáš na to, cos prožil.
Kohos potkal,
Těšíš se na věci budoucí.
V tom uslyšíš smích,
To tě konečně donutí se otočit.
Zjistíš, že za tebou už nikdo neběží
A smích zní od těch, co už jsou v cíli.
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, jitka.svobodova, Scia
Komentáře (2)
Komentujících (2)