Anotace: :(
Čtu ji znova, nemám slova.
Jaký smysl by tady měly
slova povzbuzení,
když v Tobě naděje
již není.
Děkuji ti, že tvá dílka slova mě pořád nutí reagovat.
Apropo Pro mne v současné době jsou nej slova od Ivany Adamcové - stručně řečeno:
všichni jsme buňky velkého organizmu
a když neděláme to, k čemu jsme určení,
někdo to musí zatáhnout za nás.
A taky že se máme naučit neodporovat.
A tak se zas a znova ptám, jestli je to co dělám to pravé,
co mám dělat - a zároveň to dělám tak nejlíp jak umím
a učím se neodporovat.
A taky se učím mít přiměřeně otevřené čakry - ani moc ani málo.
To se pak dějí věci jakoby samo.
Uvolnění a požehnaná milost.
22.08.2016 13:46:12 | Romana Šamanka Ladyloba