Anotace: Co vidí oči dítěte, to vskutku nikdy nevíte. Obyčejná žába je vskutku krásný princ, a mládí...
Sbírka: Zápisník pomatence
Co vidí oči dítěte,
to vskutku nikdy nevíte.
Obyčejná žába je vskutku krásný princ,
a mládí stezka neúnavný sprint.
Avšak se stářím roste moudrost,
možná i vlastní soudnost.
Co důležité tedy jest?
Nechat se sluncem vést!
Mít oči dítěte, to je moc krásný dar. :-)
24.08.2016 14:58:49 | klaun