Hra pokrová***
Anotace: život stále běží jako hra pokrová někoho dále těší a jiného tma oková
život stále běží jako hra pokrová
někoho dále těší a jiného tma oková
nejsem trumfovým esem ani trnovým králem
nejsem tu novým nesen korunovým sálem
karty jsou rozdané a dámy jsou zadané
a ty jsou záhadné a pány jsou hledané...
vylovím a tahám dvě esa a moje srdce rázem plesá
vyslovím: "ah ta nebesa" a moje srdce pádem poklesá...
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)