Slova
Napsal jsem slova na kus papíru
četl jsem jejich význam
slova jak broušená v safíru
některé z nich ani neznám.
Pomalu hraju si s propiskou
která tomu dala formu
tancuji s ní jak s hosteskou
podléhám prvnímu dojmu.
Slova jsou v tuši ukryta
nesměle plují po papíru
některá jsou i zaryta
a vytvořila tečkou díru.
Možná to jsou moudrosti
které se časem ujmou
nebo jen moje hlouposti
které Ti s nervy cuknou.
Každé slovo či větička
svůj vlastní svět tvoří
na chvíli přivři svá víčka
než ten kus papíru shoří.
Přečteno 457x
Tipy 14
Poslední tipující: takova, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Fany, Imagine, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)