Snad
Táhnu své závaží
z hříchů a slabostí
po horách, po pláži
s bláznivou radostí.
Když síly dochází,
plíží se strach,
utíkám z nesnází
ve Tvých stopách.
Toužím Tě doběhnout,
po boku stát,
do očí pohlédnout.
Snad jednou. Snad...
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Psavec, Iva Husárková, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)