Sedmikráska
Anotace: Neobyčejně obyčejná...
Drobný kvítek slunce ptá se
jestli, ve své něžné kráse,
může rozvinout se v květu.
„Zvládnu čelit tvému světu?"
Když vyroste příliš brzy,
zbyde z něho stonek zmrzlý.
Pozdě? Tedy zyne v stínu.
Kdo má na tom vlastně vinu?
Kdo mu poradí?
Přečteno 456x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, zdenka, Frr, jitka.svobodova, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (3)