Úplněk
Anotace: Taky na vás působí?
Mocné slunce temné noci
tajemně září černým nebem,
září zvláštní, tichou mocí.
Světlo je dnes noci erbem.
Tak jako ticho nám ukáže hluk
a nejvíc sami se cítíme v davu,
tak jako líbí se děvčeti kluk.
Ten, co jí - už zase - zamotal hlavu.
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: najrob7410, Lioness, jitka.svobodova
Komentáře (5)
Komentujících (4)