Súboj
Život a smrť sa seba neboja.
V partnerskom súboji denne stoja.
Náhradník nie je.
Hra na ostro.
Na nože.
Zvíťaziť môže
ON.
ONA.
Človek-predmet súboja
v úzkosti stoná.
Přečteno 583x
Tipy 3
Poslední tipující: faraym, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)