Tao
Anotace: Wisdom is not knowing, wisdom is doing. -Sokrates-
Nejvíc vám vždy řekne ten,
který jinak tráví den.
O běhu, kdo běžel jednou,
o pravdě, kdo nezná jinou,
než tu svoji nejsprávnější.
O práci zas nejlínější...
Lidé jsou holt takoví.
Však kdo ví, ten nepoví.
Komentáře (0)