Vysoko
Lidi se mě ptali jaká že prej byla party
byla tak epic až z toho mám trochu depky
takovej ten pocit jak stoupáš k nebi
aby tě stratosféra srazila zas k zemi
sbíral jsem lásku a karmický body
bohužel pro mě se mi někde rozkutálely
v ten okamžik co jsem přešel do kontrastní doby
vykopaný hroby, odeznění drogy
takže ještě jednou někdo začne ráno ránou
a né kávou, tak kolem sebe začnu pálit
a to beze zbraně, protože trávou
a vydám se nahoru starou známou dráhou
pak budu levitovat nad hlavami všech
a držet ten dým v sobě alespoň googol let
protože vím že když jsem naposledy vydech
tak sem v mžiku zase kurva ležel na zádech
pak budu viset nahoře a z vejšky mávat
a křičet že nemá cenu se furt vzdávat
pak už nebudu muset ledy lámat
protože budu hot jako pára
Komentáře (1)
Komentujících (1)