Říkal.....
Anotace: .......................................
Říkal,že je skaut
co přírodou chodí
navštěvuje raut
z hříbků pode chvojí
říkal,že je pionýr
z amerických dálav
choval se jak bukanýr
z loupeživých výprav
říkal,že je hostitel
všelijakých přání
a byl pouze buditel
snu svého zdání
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, kejtyyy
Komentáře (2)
Komentujících (2)