Kouzla dětství
Anotace: Všichni dospělí byli kdysi dětmi, ale jen málokdo si to pamatuje. - A. Exupéry-
Pamatuješ, co byl hrad?
Kde byl dům a co je skála...
Uměl by sis ještě hrát?
Jako bych tam zase stála...
Domeček z kapradí, v něm šišky svítí,
na oknech závěsy z pavoučích sítí,
Stoličky, židličky... Ať má kde spát!
Kdo? Skřítek! Jak se můžeš takhle ptát?
Přečteno 462x
Tipy 11
Poslední tipující: bogen, Jenda P., Frr, Fany, jitka.svobodova, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)