Anotace: Nejak kaslu na nazor ostatnich...kdo bude chtit ma moznost cist I jinou mou tvorbu
Mrdání je Velice Důležité, jelikož, kdyby toho nebylo, nebyli bychom zde ani my.Mrdat knihu, mrdat sám sebe, to je szráta času, z toho nic nevzejde.
18.10.2016 19:10:35 | Jeněcovevzduchukrásného
dobře si s tím vydrbal :-D ale nevěřím že kašleš na názory ostatních to by si nedával na veřejný stránky prostě je to takovej výkřik do vesmíru.No i když kašleš na názory ostatních tak ho tu stejně máš :-D jinak hezké poetické jebání přeji;-)
16.10.2016 23:52:07 | xoxoxo