Minulost
Anotace: ..věčný koloběh..
Jednou v košili
po druhé ve fraku
duše zacílí
a vyšle ataku
v životní arénu
co nezná šaty
jen danou podstatu
minulých tratí
člověk se rodí
aby putoval
k bráně smrti
kde klíč zanechal
pro návrat do ráje
na lavičku poznání
s anděly čekaje
nového zadání
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Frr, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (3)