Svatomartinská
Anotace: ....na zdraví...
Husa střeží pod křídly
poklad nové sklizně
který vydá ve chvíli
Martinovy přízně
a sklínky naplní
mokem božího daru
jiskřivou náplní
pro ty jež jdou v páru
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, knihomolka, Fany, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)